Terug

Mobiliteitsbedrijf
Van Mossel Automotive Groep

Over ons

Eric Berkhof

Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Groep
Biedt meer dan u verwacht

Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Groep is met bijna 1.600 medewerkers in bijna 70 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grotere en vooraanstaande automotive bedrijven in Nederland. Ons bedrijf telt 69 vestigingen in Nederland, België en in Duitsland. Als Van Mossel Automotive Groep zijn we dealer van de merken Volkswagen, Audi, Citroën, DS, Opel, Peugeot, Ford, Kia, Jaguar en Land Rover. Met drie Mega Occasion Centra verdeeld over het land, vindt u bij ons ook een indrukwekkend ruim aanbod van gebruikte auto’s. Jaarlijks verkopen we meer dan 40.000 auto’s. Onderdeel van de Van Mossel Automotive Groep is verder een eigen leasemaatschappij – International Car Lease Holding, bestaande uit Van Mossel Autolease, J&T Autolease en DirectLease. Met een wagenpark van zo’n 60.000 voertuigen, is International Car Lease Holding qua omvang de 3de leasemaatschappij in Nederland. 

Naast de dealer & lease bedrijven kunt u ook terecht bij een van de 15 Van Mossel schadeherstelbedrijven, Van Mossel Glasservice, Van Mossel Klein schadeherstel of Van Mossel Car Solutions voor carrosseriebouw, belettering of inrichtingen van uw bedrijfswagens.

Eric Berkhof

Algemeen Directeur

Wij staan voor gastvrijheid
en uitstekende service

Van Mossel Automotive Resultaatgericht

1,3 miljard

Bruto totale omzet 2017

Van Mossel Automotive Resultaatgericht

> 60.148

Wagens in beheer

Van Mossel Automotive Medewerkers

> 1.400

Trotse medewerkers

Één familie van mobiliteitsbedrijven

De Van Mossel Automotive Groep is gegroeid tot een breed portfolio van automotive bedrijven. Dealers, schadeherstel bedrijven prachtige lease bedrijven en tal van andere mobiliteitsoplossingen. Ontdek de Van Mossel Automotive Groep!

Organisatiestructuur Van Mossel Automotive Groep

De Van Mossel Automotive Groep is gegroeid tot een breed portfolio van automotive bedrijven. Dealers, schadeherstel bedrijven prachtige lease bedrijven en tal van andere mobiliteitsoplossingen. Ontdek de Van Mossel Automotive Groep!

Organigram portrait 09112017

 

Onze missie:

De Van Mossel Automotive Groep is een familiebedrijf met maar liefst 65 jaar ervaring en nog altijd veel ambitie. Wij zien het als missie om onze belofte ‘Van Mossel biedt meer dan u verwacht’ ook voor u waar te maken. Persoonlijke aandacht, een breed scala aan mobiliteitsoplossingen en scherpe prijzen staan aan de basis van ons succes.

Onze visie:

Wij streven ernaar de meest aanbevolen aanbieder te zijn van mobiliteitsoplossingen in de breedste zin van het woord. Gebaseerd op kwaliteit, operationele perfectie, duurzame financiële resultaten en klanttevredenheid. Dit bereiken we door:

 • een multibrand strategie onder de paraplu van ons merk ‘Van Mossel Automotive Groep’
 • verdere (internationale) groei in automotive retail, leasing en schadeactiviteiten
 • optimaliseren van ons relatiebeheer door middel van CRM, internet en social media
 • investering in (persoonlijke) groei van ons personeel, organisatie en dienstverlening
 • scherpere prijzen voor de klant door continue kostprijsverlaging
 • zo dicht mogelijk bij de klant aanwezig te zijn

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

De Van Mossel Automotive Groep is ISO 9001 gecertificeerd en heeft het certificaat Erkend Duurzaam Plus inclusief EED Module in bezit. Hiermee voldoen we aan de wettelijke kwaliteitseisen die worden gesteld aan onze producten en diensten. Om onze klanttevredenheid echter op een nog hoger niveau te krijgen, biedt Van Mossel Automotive Groep meer dan u verwacht. Belanghebbenden krijgen bij ons dan ook op transparante wijze inzicht in de effecten van onze bedrijfsvoering op sociaal, ecologisch en economisch gebied. Lees meer over MVO binnen de Van Mossel Automotive Groep.

CO2-reductie

Duurzaam ondernemen heeft letterlijk de toekomst. Bij de Van Mossel Automotive Groep zijn dan ook de drie belangrijkste begrippen van CO2-reductie verankerd in onze bedrijfsvoering, te weten; Bewustwording – Reduceren – Compenseren.

Fleet & Logistics

Op het enorme parkeer terrein van de afdeling Fleet & Logistics aan de Kleiweg 5 in Waalwijk is het een komen en gaan van nieuwe personenauto’s en bedrijfswagens. Door deze bedrijvigheid wordt direct duidelijk hoeveel auto’s jaarlijks door de Van Mossel Automotive Groep geleverd worden aan tevreden particuliere en zakelijke klanten!

Van Mossel biedt meer dan u verwacht

Onze medewerkers zijn trots op ons bedrijf en dragen dat elke dag uit door professioneel gastheerschap. Kom een keer langs, zodat wij ook uw verwachtingen kunnen overtreffen. Graag tot ziens!

Van Mossel Automotive Groep bedrijfsfilm

Onze kernwaarden

 • Van Mossel Automotive Gastheerschap

  Gastheerschap

 • Van Mossel Automotive Onderscheidend

  Onderscheidend

 • Van Mossel Automotive Maatschappelijk verantwoord

  Maatschappelijk
  verantwoord

 • Van Mossel Automotive Klantgericht

  Klantgericht

 • Van Mossel Automotive Gedreven

  Gedreven

 • Van Mossel Automotive Eerlijk en open

  Eerlijk en open

 • Van Mossel Automotive Resultaatgericht

  Resultaatgericht

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie