Terug

Uitdeuken zonder spuiten

Een techniek die binnen de Van Mossel Autoschade Groep wordt toegepast is het zogenaamde Uitdeuken Zonder Spuiten.

Een deukje als gevolg van parkeer-, transport-, hagel- of andere autoschade is nu snel opgelost met uitdeuken zonder spuiten. Kleine deuken worden effectief verwijderd zonder dat er geplamuurd of gespoten hoeft te worden. Deze techniek is veel goedkoper dan spuiten en plamuren en bovendien wordt uw auto gerepareerd terwijl u wacht!

Uw auto uitdeuken zonder spuiten

Onderzoek toont aan dat bijna de helft van de Nederlanders wel eens een schade heeft gehad door een paaltje. Waarschijnlijk heeft bijna iedereen weleens een deuk in een auto gekregen. Men neemt vaak aan dat de kosten van het uitdeuken van de auto hoog zijn en blijven onnodig met blikschade rijden.

Wij kunnen kleine deukjes ter grootte van een € 2,- muntstuk effectief herstellen door middel van uitdeuken zonder lakschade. Met uitdeuken en spuiten kunt u uw auto laten uitdeuken tegen lage kosten.

Voordelen van uitdeuken zonder spuiten!

• Geen plamuur- en spuitwerk
• Gemiddeld 50 tot 75% goedkoper dan spuiten en plamuren
• Snel proces, zodat u uw auto niet lang kwijt bent

Uitdeuken zonder lakschade kosten

De kosten voor uitdeuken zonder spuiten zijn uiteraard afhankelijk van het aantal deukjes en de schade die de auto heeft opgelopen. Onze deskundige medewerkers kunnen u alles vertellen over de prijzen en kosten voor het uitdeuken zonder lakschade. Voor een vrijblijvende prijsopgave of offerte kunt u terecht bij een van onze vestigingen of u belt met ons Klant Contact Centrum op nummer 085-2738055.

autoschade contact

Neem contact met ons op


Autoschade is erg vervelend en komt altijd ongelegen. Klik op bel mij terug om uw gegevens achter te laten. Wij bellen u vervolgens zo spoedig mogelijk terug.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie