Terug

Van Mossel Automotive Groep en Sponsoring

Van Mossel ondersteunt en stimuleert met sponsoring diverse evenementen en activiteiten.

Sponsoring bij Van Mossel Automotive Groep

Al vanaf de eerste dag dat Eric Berkhof Autobedrijf Van Mossel heeft overgenomen, is sponsoring een belangrijke pijler van onze bedrijfsvoering. Zijn idee en visie hierachter is zodanig een waardevolle bijdrage te leveren aan de samenleving en om langdurige relaties aan te gaan met onze
klanten, relaties en medewerkers. Uitgangspunt van ons sponsoring beleid is dat deze een positieve bijdrage aan onze reputatie als bedrijf levert.

Ons sponsoring beleid rust op de volgende drie pijlers:

1. Sponsoring moet een bijdrage leveren aan onze focus:
kwaliteit – duurzaamheid – persoonlijk
2. Sponsoring moet passen bij onze kernwaarden:
klantgericht – gedrevenheid – transparant – onderscheidend vermogen
3. Sponsoring moet in overeenstemming zijn met onze randvoorwaarden:
professioneel – samenwerking – operationele perfectie

Het aangaan van samenwerkingsverbanden en contracten, het ontwikkelen van nieuwe initiatieven en het beoordelen van huidige en nieuwe projecten en aanvragen vindt plaats op basis van deze pijlers.

Sport sponsoring

In de sport wordt voortdurend gewerkt aan het ontwikkelen van talenten. Dat doen we ook binnen onze Van Mossel Automotive Groep. We bieden goede omstandigheden en veel mogelijkheden voor ambitieuze mensen om zich verder te ontwikkelen. Maatschappelijk gezien willen wij door onze sponsoring graag sporters in de gelegenheid stellen om hun talenten volledig te benutten en de beste prestaties neer te zetten. Binnen sport sponsoring richten wij ons met name op voetbal, golf en op de paarden sport.

Cultuur sponsoring

Cultuur verruimt de blik op de samenleving. In de hedendaagse multiculturele samenleving toont Van Mossel Automotive Groep haar betrokkenheid door middel van sponsoring van verschillende culturele initiatieven.

Maatschappelijk Verantwoord

Waarom sponsoren wij als Van Mossel Automotive Groep Maatschappelijk Verantwoord ondernemen? Van Mossel Automotive Groep heeft een brede blik op ontwikkelingen in de maatschappij omdat we er zelf middenin staan. Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent voor ons een brede maatschappelijke betrokkenheid tonen. Dit doen wij door betrokken
te zijn met anderen en zorgvuldig om te gaan met het milieu.

Sponsorbeleid

Om tot sponsoring over te gaan, stelt Van Mossel Automotive Groep een aantal voorwaarden voordat er een verbintenis gesloten wordt. Aanvragen voor sponsoring nemen we uitsluitend in behandeling indien voldaan wordt aan alle door ons gestelde voorwaarden.

De ontwikkeling en uitvoering van ons sponsoring beleid is ondergebracht bij de afdeling Marketing. Deze afdeling is het centrale aanspreekpunt voor sponsoring (aan)vragen en houdt zich onder andere bezig met:

• de vertaalslag van bedrijfsbeleid naar sponsoringbeleid;
• selectie en toetsing van samenwerkingspartners;
• adviseren en faciliteren van management bij de invulling en uitvoering van de sponsor- activiteiten.

Sponsor verzoeken

Voor sponsoring aanvragen hanteren wij de volgende procedure:

• sponsoring aanvragen worden ingediend bij de afdeling Marketing, voorzien van alle relevante gegevens;
• de aanvraag wordt door de afdeling Marketing geregistreerd en beoordeeld;
• aanvragen die na eerste beoordeling niet aan de criteria voldoen ontvangen zo spoedig mogelijk een afwijzing;
• over aanvragen die na eerste beoordeling voldoen aan de criteria brengt de afdeling Marketing een advies uit aan de directie, die binnen 1 week uitsluitsel geeft;
• is het oordeel van de directie positief, dan neemt de afdeling Marketing contact op met de aanvrager om de verdere gang van zaken te bespreken.

Denkt u aan alle voorwaarden voor sponsoring door Van Mossel Automotive Groep te voldoen, dan kunt u uw verzoek indienen bij onze Marketing afdeling in Waalwijk. Adres en contactgegevens treft u hieronder aan.

Note: Van Mossel Automotive Groep ontvangt dagelijks verzoeken tot sponsoring. Houdt er daarom rekening mee dat wij genoodzaakt zijn de individuele aanvragen -hoe goed de doelstellingen ook zijn- zeer kritisch te bekijken voordat we tot een eventuele sponsoring over kunnen gaan.

Van Mossel Shared Services

Marketing Afdeling/Directie
t.a.v. Afdeling Marketing
Biesbosweg 14
5145 PZ Waalwijk
E: marketing@van-mossel.nl

Overzicht van onze sponsoring

Een aantal initiatieven die wij sponsoren treft u hier aan.

WILLEM II

Willem II is een Nederlandse voetbalclub uit Tilburg. Sinds 1954 speelt de club in het Nederlands betaald voetbal. Willem II speelt in het voetbalseizoen 2017/2018 in de eredivisie.

Bezoek hier de website van Willem II: Website Willem II
logo willem2 150x150

RKC Waalwijk

Sinds Eric Berkhof eigenaar is van Autobedrijf Van Mossel, is hij als sponsor betrokken bij RKC Waalwijk. Al meer dan 25 jaar is Autobedrijf Van Mossel hofleverancier van auto’s voor bestuur en voetballers van RKC. Zo zijn veel spelers van het eerste uur, na 25 jaar nog steeds klant bij Van Mossel. RKC Waalwijk is een Nederlandse voetbalclub uit Waalwijk. Sinds 1984 speelt de club in het Nederlands betaald voetbal. RKC Waalwijk speelt in het voetbalseizoen 2017/2018 in de Jupiler League.

Bezoek hier de website van RKC waalwijk: Website RKC Waalwijk
RKC Waalwijk 150x150

FC Eindhoven

FC Eindhoven is een Nederlandse voetbalclub uit Eindhoven. Sinds 1955 speelt de club in het Nederlands betaald voetbal. FC Eindhoven speelt in het voetbalseizoen 2017/2018 in de Jupiler League.

Bezoek hier de website van FC Eindhoven: Website FC Eindhoven
FC Eindhoven

EMMAUS Langeweg

U kent Emmaus misschien van de winkels en markten met tweedehands artikelen, maar deze organisatie is meer dan dat. EMMAUS is nu een wereldwijde beweging, welke in 1949 door Abbé Pierre in Frankrijk opgericht is. Zijn eerste doel was onderdak te bieden aan de vele dak- en thuislozen in het naoorlogse Parijs. Door vodden te rapen en weer te verkopen, lukte het hem mensen met verschillende achtergronden aan elkaar te verbinden, de groepen een bestaan te bieden en mensen hun eigenwaarde terug te geven.

Bezoek hier de website van Emmaus Langeweg: Website Emmaus Langeweg
logo emmaus langeweg 1

Villa Pardoes

Villa Pardoes biedt écht een onvergetelijke gratis vakantie. Voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor kinderen die dolgraag een tijdje aan iets anders willen denken dan hun ziekte. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten.

Bezoek hier de website van Vila Pardoes: Website Villa Pardoes
jooltje goede doelen villa pardoes logo tekst 300x247

Alpe d’Huez

Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ beklimmen zij op één dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez. Vanaf de eerste keer in 2006 gebruikt Alpe d’HuZes de opgehaalde sponsorgelden volledig voor het realiseren van haar doelstelling.

Bezoek de website van Alpe d’Huez: Website Alpe d’Huez

Alpe D Huzes 300x204

De Margaretha Hoeve

De Margaretha Hoeve is een paardenbedrijf van hoogwaardige kwaliteit. In alles wil het team alleen voor het beste gaan. De activiteiten van de Margaretha Hoeve zijn te herleiden tot drie disciplines:

De Fokkerij, de Sport en de Handel.

Voor de fokkerij gebruikt de Margaretha Hoeve uitsluitend merries die zelf in de sport hebben gepresteerd of merries die familie hebben die zeer verdienstelijk zijn geweest in de sport. Daarnaast worden er elk jaar veulentjes gekocht op veilingen.

Ook in de sport gaat de Margaretha Hoeve uitsluitend voor het beste. Het ruiterteam van Eric Berkhof, eigenaar van de Margaretha Hoeve, rijdt haar wedstrijden als het Audi team. De kwaliteit van de Margaretha Hoeve als fokkerij en haar gedegen sportprestaties op de Nationale en Internationale concours hebben er toe geleid dat er veel paardenkopers de weg hebben gevonden naar de springstal. Ook hier wil men alleen kwaliteit leveren en zorgen voor meer dan tevreden klanten. Net als in het autobedrijf, staat het team van de Margaretha Hoeve meer dan 100% achter hetgeen er verkocht wordt. Men doet alles met passie en met de grootste toewijding. Elk jaar verkoopt de Margaretha Hoeve zo’n 50 paarden aan haar Nationale en Internationale klantenkring.

Naast de fokkerij, handel en het uitoefenen van de sport geeft de Margaretha Hoeve zo’n 15-tal clinics per jaar. Het Audi team geeft de automotive klanten en relaties van Van Mossel Automotive Groep graag een goede uitleg hoe en op welke wijze zij zich voorbereiden op belangrijke wedstrijden.

De Margaretha Hoeve is een professioneel paardenbedrijf wat samen met de Van Mossel Automotive Groep en haar labels participeert in diverse paardenconcoursen gedurende het gehele jaar.

Bezoek de website van de Margaretha hoeve: Website de Margaretha Hoeve
de Margaretha hoeve

Hieronder een opsomming van de belangrijke concoursen waarin de De Margaretha Hoeve en de Van Mossel Automotive Groep en haar labels samenwerken:

Indoor Brabant

Vier dagen lang demonstreren de beste ruiters uit de hele wereld jaarlijks hun kunnen tijdens het concours ‘Indoor Brabant’ in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch.

Bezoek de website van Indoor Brabant: Website Indoor Brabant
indoorbrabant

CSI Eindhoven

Het concours hippique CSI Eindhoven wordt sinds 1949 jaarlijks tijdens Hemelvaart gehouden in Eindhoven aan de Karpendonkse Plas.

Bezoek de website van CSI Eindhoven: Website CSI Eindhoven

CSI eindhoven

Jumping Indoor Maastricht

Jaarlijks vindt Jumping Indoor Maastricht plaats in het MECC in Maastricht waar dit concours helemaal in het teken staat van de paardensport. Drie dagen topsport afgewisseld met Limburgse gezelligheid.

Bezoek de website van Jumping Indoor Maastricht: Website Jumping Indoor Maastricht

jumping indoor maastricht

 

Gebruik van cookies

De Van Mossel Automotive Groep (Van Mossel) gebruikt cookies om bijvoorbeeld de website te verbeteren en te analyseren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u meer wilt weten over deze cookies, raadpleeg onze Cookie policy. Bij akkoord op deze cookie policy geeft u Van Mossel toestemming voor het gebruik van optimale cookies op onze websites. Klik op “Instellingen aanpassen” om uw voorkeuren te wijzigen. Als u meer wilt weten over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens, raadpleeg onze Privacyverklaring. Specifiek voor sollicitaties raadpleeg onze HR Privacyverklaring. Je kunt de instellingen te allen tijde aanpassen via de link onderaan de pagina.

Cookies accepteren Instellingen aanpassen
Van Mossel contactgegevens
Maak hieronder uw keuze en plan direct uw afspraak.