Terug

Autobekleding & dashboard

Schade aan uw autobekleding of dashboard is erg vervelend. Een brandgaatje in een stoel of een gat in het dashboard door een carkit zijn nog maar enkele voorbeelden. Alleen uw autostoel bekleden, een dashboardreparatie of het gehele interieur van uw auto bekleden, alles is mogelijk. Onze vakbekwame autoherstellers maken gebruik van de nieuwste technieken zodat de autobekleding of het dashboard er weer als nieuw uitziet. Het resultaat: volledig herstelde interieurs.

Meer informatie over autobekleding- en dashboardreparatie

Wilt u meer informatie over autobekleding-reparatie of dashboardreparatie? Neem dan contact op met ons Klant Contact Centrum op het nummer 085-2738055 of voor een vestiging bij u in de buurt voor een uitgebreid advies en een kostenbesparende offerte. Elke vestiging heeft een team vakbekwame autoherstellers voor u klaar staan. Zij werken met moderne en milieuvriendelijke reparatietechnieken en hebben persoonlijke aandacht voor u als klant.

autoschade contact

Neem contact met ons op


Autoschade is erg vervelend en komt altijd ongelegen. Klik op bel mij terug om uw gegevens achter te laten. Wij bellen u vervolgens zo spoedig mogelijk terug.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie