Terug

Opvallend ruim. Opvallend schoon. Opvallend wendbaar.

Met de  load up! is er eindelijk een bedrijfswagen waarmee u lekker opvalt. Is een bestelauto net niet hip genoeg voor uw bedrijf, of hebt u voldoende aan een wat kleinere laadruimte? Dan is de load up! uw beste vriend. Ruimer dan u denkt. Super schoon en zuinig. En… lekker handig in de binnenstad.

Snel even inladen en alle leveringen in één ritje bezorgen? Dat doet u met de load up!. De laadruimte is uitgerust met een sterke laadvloer, een vloermat, sjor-ogen en een scheidingsrek. Het load up! pakket is beschikbaar op alle vijf-deurs varianten van de nieuwe up!. De mogelijkheden zijn ongekend. 

Overstappen op elektrisch rijden?

De  e-load up! maakt het mogelijk. De krachtige elektrische motor levert puur rijplezier – volledig elektrisch en emissievrij. En dat met een bereik van maximaal 160 kilometer. Ontdek de e-load up! voor duurzaam rijplezier in de stad – én daarbuiten. Daarnaast is de e-load up! fiscaal ook zeer aantrekkelijk. U heeft recht op 36% milieu-investeringsaftrek (MIA). Dit voordeel kan oplopen tot ruim €3.600 netto. Op basis van 52% belastingtarief en 14% MKB winstvrijstelling.

Load up

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie