Terug
Geplaatst op: 14-04-2017

I-Pace

Maak kennis met de I‑PACE Concept, de eerste volledig elektrische auto van Jaguar. In de tweede helft van 2018 wordt het productiemodel geïntroduceerd van de I‑PACE Concept en daarmee de ultieme elektrische performance SUV.

Een échte Jaguar

Zoals het een Jaguar betaamt, bewijst de I-PACE zijn vermogen onder de meest uiteenlopende rijcondities. Met de stabiliteit van All Wheel Drive en de wendbaarheid van een sportauto is zelfverzekerd rijden een genot, op elk wegdek en onder alle weersomstandigheden.

Een ultieme en unieke ervaring

De Jaguar I-PACE ontwikkelt een koppel van 700 Nm, een vermogen van 294 kW (400 pk) en accelereert van 0-100 km/h in circa 4 seconden. Een elektrisch sprintje naar honderd binnen vier seconden is een even ultieme als unieke ervaring!

Actieradius

De actieradius van meer dan 500 km op één lading wordt mogelijk gemaakt door de hightech lithium-ion accu met een capaciteit van 90 kWh.

Spectaculair design

Het spectaculaire design van de I-PACE is een lust voor het oog. Bovendien ondersteunt de vormgeving de actieradius met een aerodynamische luchtinlaat op de motorkap, verzonken portiergrepen en markante luchtkanalen.

Interieur

Het interieur met vijf volwaardige zitplaatsen is zowel luxueus als sportief en dankzij superieure materialen en geavanceerde technologie een bijzondere sensatie.

Aantrekkelijke fiscale bijtelling van 4 procent

Wachten wordt beloond, want deze combinatie van baanbrekende technologie en toekomstgericht design staat garant voor een rijbeleving die duurzaam en toch onmiskenbaar Jaguar is. Bovendien geldt volgend jaar nog de aantrekkelijke fiscale bijtelling van 4 procent.

De zwevende middenconsole en het glazen panoramadak zorgen voor een licht en ruimtelijk effect. De twee bagageruimten hebben een inhoud van maar liefst 530 liter (achter) en 36 liter (voor).

Wilt u een I-Pace reserveren of op de hoogte gehouden worden? Klik dan hier!

Terug naar overzicht
I Pace jaguar head3
I Pace jaguar 5
I Pace jaguar 4
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie