Terug
Geplaatst op: 08-09-2017

De Peugeot iOn, de perfecte auto voor in het drukke stadsverkeer

Met zijn ronde vormen, de kleine bolle voorklep die naadloos aansluit op de grote, schuin geplaatste voorruit en het grote glasoppervlak roept de iOn onmiddellijk sympathie op. Het dynamische en unieke design en de bijzondere technologie van de iOn versterken het moderne en milieubewuste imago van de bestuurder. Er is geen uitstoot van schadelijke stoffen en C02 tijdens het rijden.

Wendbaarheid
Dankzij de compacte afmetingen (lengte 3,48 m en breedte 1,47 m), de kleine draaicirkel en de elektrische stuurbekrachtiging kunt u met de iOn uitstekend uit de voeten in het drukke stadsverkeer. De iOn is niet groot, maar valt wel op in het verkeer door zijn karakteristieke uiterlijk en zijn vlotte prestaties.

Opladen
De iOn is voorzien van een lithium-ion accu met een aanzienlijk hogere opslagcapaciteit dan de oude nikkel-cadmium accu's die in de jaren negentig werden gebruikt. De lithium-ion accu kan gedeeltelijk worden geladen zonder dat hij regelmatig volledig ontladen hoeft te worden.

Elke iOn is standaard uitgerust met lichtmetalen velgen, mistlampen vóór en automatische verlichting.

Graag zetten wij de voordelen van de iOn op een rij:

  • De actieradius kan maar liefst 150 km bedragen.
  • Met kosten tussen de € 1,50 en € 2,- per 100 km, is het rijden met de iOn ook erg comfortabel voor uw portemonnee.
  • De Peugeot iOn is een uiterst milieuvriendelijke auto: geen uitstoot van schadelijke stoffen en CO2 tijdens het rijden.
  • Dankzij de compacte afmetingen, de kleine draaicirkel én de elektrische stuurbekrachtiging kunt u met de iOn uitstekend uit de voeten in het drukke stadsverkeer.
  • Bovendien profiteert u bij zakelijk gebruik van slechts 4% bijtelling.

De iOn staat bij Van Mossel Peugeot voor u klaar, maak dus snel een afspraak voor een proefrit! 

Terug naar overzicht
Afbeelding 1
Afbeelding 3
Afbeelding 2
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie