Terug
Geplaatst op: 16-04-2015

DirectPriveLease met primeur op de AutoRAI

Naast voordelig leasen nu óók voordelig tanken!

DirectPrivéLease met primeur op de AutoRAI

DirectPrivéLease is de eerste leasemaatschappij in Nederland die komt met een privé lease-aanbieding inclusief tankpas. Voor slechts 198 euro per maand rijd je op de AutoRAI direct bij ons weg in een complete Volkswagen Move Up of Kia Picanto, voorzien van een tankpas. Daarmee ontvang je gedurende de gehele looptijd van je leasecontract 20 eurocent korting per liter op de landelijke adviesprijs.


DPL naast voordelig leasen nu ook voordelig tanken
DirectPrivéLease biedt dus naast voordelig leasen nu óók voordelig tanken.

Deze actie is alléén geldig tijdens de AutoRAI ! Als DirectPrivéLease werken we hierin samen met Myprivatefuelcard B.V., die gebruik maakt van het netwerk van Gulf en TinQ tankstations. In Nederland beschikt TinQ/Gulf over ruim 400 tankstations, dus er is er altijd ook wel eentje bij jou in de buurt.

Ben je al voorzien van een auto en geïnteresseerd geraakt in onze unieke tankpas-aanbieding, doe dan mee met de prijsvraag op ons promotiepunt in Hal 10 (10.104) en maak elke AutoRAI-dag kans op je eigen tankpas met 20 eurocent korting !
RON4700 1024x682
Tijdens de AutoRAI zorgen we er graag voor dat je direct weg kunt rijden in je nieuwe privé lease auto. Als je van 17 tot en met 26 april aanstaande bij ons op de stand in Hal 2 (02.213) voor een Volkswagen Move up!, Kia Picanto Comfortline of Peugeot 108 Active een leasecontract afsluit, kunnen wij je ter plaatse de sleutels van je nieuwe auto overhandigen.

Like onze gloednieuwe DirectPrivélease Facebook pagina. Bezoek ons tijdens de AutoRAI en ontdek de unieke voordelen van ons privé lease aanbod. Of kijk snel op DirectPrivéLease.nl.

Bijschrift foto:
Peter Eilander, Marketing manager van Myprivatefuelcard B.V., overhandigt de eerste privé lease Tankpas aan Aemil Schellens, Sales manager van DirectPrivéLease.
Terug naar overzicht
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie