Terug
Geplaatst op: 07-07-2015

transporter 2

De nieuwe Transporter en Caddy

Nú bij Van Mossel bedrijfswagens in de showroom.

Op woensdag 15 juli introduceert Van Mossel Volkswagen Bedrijfswagens de nieuwe Transporter en Caddy. Relaties, klanten én geïnteresseerden zijn van harte welkom om deze twee nieuwe bedrijfswagens deze dag te komen bewonderen tijdens de speciale introductiedag en -avond. Alle vestigingen (Tilburg, Hapert, Valkenswaard en Weert) zijn deze dag speciaal geopend tot 21.00u.

caddy 12

Geperfectioneerd

De nieuwe Transporter en de nieuwe Caddy zijn wederom échte Volkswagens. Never change a winning team is hierbij het devies. Dat blijkt ook uit de reclamecampagnes van beide modellen. Rept de campagne van de Caddy over “Zit wel goed”, de campagne van de Transporter is nog sprekender: “Meer van hetzelfde”.

transporter 11

We mogen hier uit concluderen –en de eerste kennismaking met beide modellen bevestigd dit- dat de nieuwe Transporter en de nieuwe Caddy wéér beter zijn, maar dat niet overdreven laten zien. Uiteraard is het uiterlijk van beide modellen licht gewijzigd en verbeterd. Volkswagen heeft daarbij alle bestaande voordelen van beide modellen in tact gehouden en waar nodig beide auto’s geperfectioneerd.

Uitnodiging

Wij nodigen u van harte uit om te komen kijken naar deze geperfectioneerde modellen. U bent van harte welkom op één van onze 4 vestigingen in Tilburg, Hapert, Valkenswaard of Weert. En als u er dan toch bent, laat dan uw huidige bedrijfswagen vrijblijvend taxeren door één van onze medewerkers en ontvang een rijk gevulde Volkswagen Coolbox cadeau!

Graag tot ziens op woensdag 15 juli bij Van Mossel Volkswagen Bedrijfswagens.

Nieuwe Transporter
Een scherper design, zuinigere motoren, nog meer veiligheid en comfort, en tal van slimme innovaties vormen de highlights van de nieuwe Transporter.

tran1

Grote stap in veiligheid
De T6 kan worden uitgerust met een groot aantal veiligheidsinnovaties. Bijvoorbeeld Front Assist, dat kop-staartbotsingen voorkomt, en een noodstopsysteem voor in de stad. Standaard wordt de Transporter geleverd met multi-collision brake – dat doorschieten na een ongeval voorkomt. Tot slot krijgt hij Trailer ESP, een elektronisch stabiliteitssysteem voor aanhangers.

Oneindige mogelijkheden
De mogelijkheden met de T6 zijn – geheel in Transporter-traditie – ongekend groot. Naast de gesloten bestelwagen, Kombi- en chassis-versies komen er Dubbele Cabine-uitvoeringen en een Multivan. Hiermee biedt de Transporter een passende oplossing voor elke vervoerswens. Niet onbelangrijk voor de dagelijkse praktijk: de laadruimte is nog beter toegankelijk dankzij een eenvoudiger – optioneel elektrisch – te bedienen achterklep.

Comfortabel de beste
De Transporter bedient zijn bestuurders met meer comfort dan ooit. Bijvoorbeeld met opties als een instelbaar onderstel (DCC), adaptieve cruise control (ACC) en grootlichtassistent (Light Assist). Vermoeidheidsherkenning is standaard. De zesde generatie Transporter biedt tal van nieuwe infotainmentmogelijkheden, waaronder diverse connectiviteitsopties.

Fraaie nieuwe motoren
Naast de vertrouwde Euro 5-diesels krijgt de T6 onder de aanduiding ‘EA288 Nutz’ compleet nieuwe Euro 6-motoren. Deze 2.0-liter TDI is er in vier versies: met 62 kW/84 pk, 75 kW/102 pk, 110 kW/150 pk en 150 kW/204 pk. Er zijn ook twee 2.0-liter TSI-benzinemotoren: met 110 kW/150 pk en 150 kW/204 pk. Gemiddeld ligt het vastgestelde verbruik van de Euro/6 diesels zo’n 15 procent lager, een besparing van gemiddeld een liter per 100 kilometer.

Nieuwe Volkswagen Caddy
Zijn frisse design springt direct in het oog, net als het robuuste, hoogwaardige interieur. Door nieuwe motoren is de bestverkochte bedrijfswagen van Nederland in 2014 schoner en zuiniger dan ooit. Slimme assistentiesystemen zorgen voor meer veiligheid, comfort en gebruiksgemak.

caddy 2

Innovatiever dan ooit
Dankzij de nieuwste assistentiesystemen verzet de nieuwe Caddy de bakens in zijn segment op het gebied van veiligheid, comfort én gebruiksgemak. Zo heeft hij optioneel Front Assist met City-noodremfunctie – tot 30 km/h kan dit systeem autonoom een noodstop uitvoeren. Multi Collision Brake is standaard bij de Euro 6-versies en beperkt of voorkomt zelfs vervolgschade na een aanrijding. Slimme opties zijn de grootlichtassistent, vermoeidheidsherkenning en voorruitverwarming. Ook adaptieve cruise controle (ACC) is als extra optie verkrijgbaar.

cadd1

Altijd goed op weg: modernste navigatie
De Caddy is er met gloednieuwe multimediasystemen zoals Radio Composition Colour en Composition Media en het radio-navigatiesysteem Discover Media. Allen zijn te combineren met een achteruitrijcamera. Park Assist is optioneel. Het maakt automatisch inparkeren mogelijk (parallel áán en haaks óp de rijrichting) – handig voor koeriers- en bezorgdiensten.

Nieuwe Euro 6-diesels en driecilinder benzinemotor
De Caddy krijgt een gloednieuwe 2.0 TDI-dieselmotor in vier varianten: van 55 kW/75 pk tot 110 kW/150 pk. De zuinigste variant is de Caddy BlueMotion met een officieel vastgesteld verbruik van 4,0 l/100 km. De Caddy EcoFuel (CNG/aardgas) met een 1.4 TGI-motor is krachtiger en tegelijkertijd 30% zuiniger dan zijn voorganger. Het vastgestelde verbruik komt op 4,0 kg/100 km. Ook zijn er drie benzinemotoren: de 1,2-liter viercilinder TSI met 62 kW/84 pk, de 1.0-driecilinder TSI met 75 kW/102 pk en de 1.4 TSI met 92 kW/125 pk. Naast de nieuwe Euro 6-versies zijn voorlopig ook nog Euro 5-dieselmotoren beschikbaar.

Meer informatie?
Kom woensdag 15 juli naar één van onze showroom of neem contact op met één van onze medewerkers. Wij vertellen u graag alles over de nieuwe Transporter en de nieuwe Caddy. Zijn lage afschrijving bijvoorbeeld. Of gunstige kilometerkostprijs. Of zijn gebruiksgemak, voor grote én kleine klussen. Wat uw keuze straks ook mag zijn, bij Van Mossel zit u altijd goed!

Terug naar overzicht
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie