Terug
Geplaatst op: 22-08-2019

New Discovery Sport

De Range Rover Discovery Sport heeft een facelift gehad. Op vrijdag 20 september kun je de Nieuwe Discovery Sport bij ons in de showroom bewonderen. U bent al eigenaar van deze gave nieuwe Discovery Sport vanaf € 54.800.

Design

Het vernieuwde exterieur van de Discovery Sport behoudt zijn iconische, bekroonde design en maakt de toevoeging van nieuwe technologieën mogelijk. Het lichte en nette interieur geeft een absoluut gevoel van ruimte. Door de vele opbergmogelijkheden blijft de auto u dit gevoel geven ook met een volle auto. Door onder andere de opbergmogelijkheden in het interieur kunt u alles meenemen wat u wenst zonder in te leveren op ruimte.

Prestaties

De nauwkeurige dynamiek en soepel rijgedrag is gewaarborgd dankzij Adaptive Dynamics, dat de wielposities en carrosseriebewegingen continu evalueert. De elektronisch gestuurde schokdempers optimaliseren continu de afstemming van de wielophanging en bieden zo altijd de perfecte balans van comfort, raffinement en wendbaarheid. De Discovery Sport heeft een vermogen van 110 / 150 pk en accelereert van 0 tot 100 km/u in 11,1 / 11,4 seconde.

Heeft u interesse in de nieuwe Discovery Sport?

20 en 21 september kunt u als een van eerste deze avontuurlijke auto bewonderen in onze showroom. Meer informatie hierover vindt u hier >>   
Vanaf slechts € 54.800 bent u al eigenaar van deze nieuwe Discovery Sport.