Terug
Geplaatst op: 24-08-2020

Unieke preview van de volledig elektrische Fiat 500

Van 7 september tot en met 14 september een unieke preview in onze showroom in Breda. Maak een afspraak of kom langs! Het is helaas nog niet mogelijk om een proefrit te maken, de officiële showroomintroductie volgt later. De Fiat 500e is als eerste te zien bij Van Mossel.

Fiat 500e design

Het design van de volledig elektrische 500 is toch heel anders dan we van de 500 met brandstofmotor gewend zijn. De volledig elektrische Fiat 500e hatchback combineert op slimme wijze de nieuwe "elektrische en duurzame" ziel van de derde generatie 500 met zijn onmiskenbare design en aandacht voor detail. De zeer compleet uitgeruste 500 ‘Launch Edition’ hatchback onderscheidt zich door zijn geavanceerde panoramische glazen schuifdak, een echt "raam richting de hemel", dat de passagiersruimte met licht overspoelt en het comfort aan boord verbetert. De achterkant heeft een “klassieke” achterklep en een nieuwe, nu meer uitgesproken spoiler, om de aerodynamische efficiëntie te verbeteren. Door de elektrische aandrijving is de nieuwe Fiat 500e veel ruimer dan de brandstofversie.

Beste actieradius, zeer korte laadtijd

De lithium-ion-accu’s met een capaciteit van 42 kWh geven de New 500 een actieradius van maximaal 320 km in de WLTP- cyclus. Om de laadtijd te optimaliseren, is de elektrische New 500 uitgerust met een 85 kW-snellaadsysteem waarmee het accupakket zeer snel kan worden opgeladen. Het kost bijvoorbeeld slechts 5 minuten om een voldoende energiereserve op te bouwen om 50 kilometer te rijden. Dat is meestal meer dan nodig is voor gemiddeld dagelijks gebruik. En in slechts 35 minuten kan de snellader de accu’s tot 80% opladen.

Exclusief bij Van Mossel rijdt u dit nieuwe model voor het gunstige privé lease tarief vanaf €399 per maand. Maar let op alleen geldig zolang de voorraad strekt. Klik hier om een afspraak te reserveren voor de unieke preview, of om op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Of bereken hier uw privé lease maandtarief.