Terug

Is uw Ford klaar voor de zomer?
Zowel zomer- als winterbanden zijn een zeer belangrijk onderdeel van uw auto, het contact met de weg verloopt helemaal via de banden. De banden moeten een maximum aan veiligheid bieden door een goede grip en waterafvoer.

De lente is begonnen en de temperaturen stijgen! Dit betekent dat het weer tijd is voor de zomerbandenwissel. Bij temperaturen boven de 7 ºC zijn zomerbanden essentieel voor uw veiligheid, omdat de kans op een ongeluk aanzienlijk verkleind wordt. Goede banden met voldoende profiel zorgen namelijk voor een betere wegligging, kortere remweg en minder brandstofverbruik. Van Mossel Ford adviseert u om zomerbanden met een profiel onder de 2 millimeter te vervangen.

Bandenwissel i.c.m. airco-onderhoud
Maak uw Ford volledig zomerklaar door uw bandenwissel te combineren met airco-onderhoud. Een goed onderhouden airco zorgt voor een gezond klimaat in uw auto en voorkomt een nare geur, bacteriën en stof. Tijdens de actieperiode krijgt uw aircosysteem een volledige onderhoudsbeurt met €20,- korting!

Prijzen werkzaamheden

Complete bandenwissel zonder opslag € 30,-
Complete bandenwissel met opslag € 75,-
4 losse banden zonder opslag € 90,-
4 losse banden zonder opslag € 110,-
Aircocheck € 29,95
Airco-onderhoud (incl. geurbehandeling) € 139,- tijdelijk € 119,-
Bandenwissel i.c.m. airco-onderhoud (excl. opslag) € 169,- tijdelijk € 149,-


Graag tot ziens bij Van Mossel!

Bandenwissel

Juiste banden met voldoende profiel zijn essentieel voor uw veiligheid. Direct een werkplaatsafspraak maken of vrijblijvend een offerte aanvragen?

Airco-onderhoud

Schone, frisse lucht in uw Ford, u kunt niet zonder. Direct een werkplaatsafspraak maken of vrijblijvend een offerte aanvragen?

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie