Terug
Gratis Wintercheckdag bij Van Mossel Ford

De winter is duidelijk op komst. De temperaturen dalen en de eerste natte sneeuw is al gevallen. Maak daarom een afspraak voor de Van Mossel Ford Wintercheck. Onze gespecialiseerde monteurs staan voor u klaar om uw auto op maar liefst 16 cruciale en wintergevoelige punten te controleren. U kunt dan veilig de komende wintermaanden de weg op.

Ook als u geen Ford rijdt, bent u van harte welkom! Een afspraak maken voor de wintercheck doet u hier. Indien u (ook) uw winterbanden wilt laten monteren, klikt u hier voor het maken van een afspraak. 

Van Mossel Wintercheck.
Om u met uw Ford veilig tijdens de wintermaanden de weg op te kunnen laten gaan, controleren wij uw Ford op 16 wintergevoelige punten:

√         Banden (profieldiepte, bandenspanning, slijtagepatroon, reservewiel/reparatieset)
√         Remblokken & remschijven
√         Ruitenwissers & ruitensproeiervloeistof
√         Motorruimte (motoroliepeil, koelvloeistofniveau en conditie V-snaar)
√         Ruitschade
√         Verlichting
√         Accu
√         Kachel
√         Werking van de airconditioning

Button Winterckeck

Van Mossel Ford Privilege Pas
Bent u al houder van een Van Mossel Ford Privilege Pas? Dan is de Wintercheck voor u altijd gratis. Heeft u de privilege Pas nog niet? Voor slechts €39,95 per jaar voeren wij twee keer per jaar een voertuigcheck uit (zomer en winter), brengen wij de vloeistoffen op peil, vervangen we indien nodig defecte lampjes (buitenzijde) en is ook de APK voor u gratis. Indien uw Ford ook jaarlijks bij ons een onderhoudsbeurt ondergaat profiteert u zelfs van gratis mobiliteitsservice. Een Wegenwacht-abonnement is dan dus niet meer nodig! We hebben alle voordelen van de Van Mossel Ford Privilege Pas op een rijtje gezet. 

VMAG Privilege Pas 2

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie