Terug
Gratis Wintercheckdag bij Van Mossel Ford

Zaterdag 25 november vindt de gratis Wintercheck Dag plaats bij Van Mossel Ford. Onze gespecialiseerde monteurs staan voor u klaar om uw auto op maar liefst 16 cruciale en wintergevoelige punten te controleren. U kunt dan veilig de komende wintermaanden de weg op.

Ook als u geen Ford rijdt, bent u van harte welkom! Een afspraak maken voor de wintercheck hoeft niet, voor een eventuele bandenwissel wel. Wij zijn zaterdag 25 november geopend van 09:00 tot 16:00 uur.

Van Mossel Wintercheck.
Om u met uw Ford veilig tijdens de wintermaanden de weg op te kunnen laten gaan, controleren wij uw Ford op 16 wintergevoelige punten, waaronder:

√         Banden
√         Remmen
√         Ruitenwissers
√         Motorolie
√         Koelvloeistof
√         V-Snaar
√         Ruitschade
√         Verlichting
√         Accu
√         Kachel
√         Werking van de airconditioning

Gratis attentie
Indien u op 25 november naast een gratis Wintercheck een bandenwissel laat uitvoeren, of u besluit 1 of meer nieuwe (winter-)banden aan te schaffen, ontvangt u van ons een leuke, gratis attentie. Ben er wel snel bij, want op = echt op!

Verse UNOX Erwtensoep en Broodjes UNOX
Wij heten u graag welkom op zaterdag 25 november bij uw eigen Van Mossel Ford vestiging. Terwijl u wacht tijdens het uitvoeren van de Wintercheck trakteren wij u graag op een vers broodje UNOX of een kop verse UNOX Erwtensoep. Dat maakt het wachten nog aangenamer en u kunt meteen een kijkje nemen in onze showroom. Onze verkoopadviseurs staan u daar graag te woord.

UNOX Bakfiets

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie