Terug
Geplaatst op: 30-06-2020

De vernieuwde Audi Q5

Een auto met stekker heeft de toekomst. Daarom is de Audi Q5 TFSI e een plug-in hybride. Zijn TFSI-benzinemotor en sterke elektromotor zorgen voor de prestaties die u van een Audi mag verwachten. Kortere ritten rijdt u volledig elektrisch en langere ritten begint en eindigt u met de stille kracht van de elektromotor. Deze nieuwste versie van de Audi Q5 TFSI e is vanaf eind 2020 leverbaar in Nederland. Ter gelegenheid van de introductie verschijnt dan de zeer complete en sportief aangeklede Audi Q5 edition one.


Altijd de juiste aandrijving

De Audi Q5 TFSI e verenigt de power, rust en soepelheid die synoniem zijn aan elektrisch rijden met de ruimere actieradius van een benzinemotor. De auto kiest zelf de beste aandrijfvorm: puur elektrisch, uitsluitend gebruikmakend van de verbrandingsmotor of een combinatie van beide. Een 7-traps S tronic automaat en quattro-vierwielaandrijving behoren ook tot de aandrijflijn. Met al die techniek kunt u elke rijstijl hanteren, van zo zuinig mogelijk tot uitgesproken sportief.

Digitaal intrmentarium

In een moderne auto werken steeds meer functies digitaal, net zoals thuis en in uw werk. Het instrumentenpaneel is een haarscherp scherm waarop u duidelijk ziet hoe ver u op stroom en benzine komt en of de accu energie afgeeft of juist bijlaadt. Overigens kunt u ook de myAudi-app aan uw auto koppelen en dan is veel van dergelijke informatie ook op uw telefoon zichtbaar.