Terug

Garantie

Citroën biedt een divers pakket aan garanties. Naast de standaard fabrieksgarantie, biedt Citroën ook de Verlengde garantieverzekering MyCitroën FreeDrive. Zodat u nog langer onbezorgd kunt genieten van uw Citroën. En met de pechhulp van Citroën Assistance ontvangt u 24 uur per dag, 7 dagen bij week hulp bij pech onderweg.

Fabrieksgarantie

Na aankoop van een nieuwe Citroën profiteert u van 2 jaar fabrieksgarantie. Reparatie of vervanging van een defect onderdeel als gevolg van een product- en/of fabricagefout is kosteloos. Bovendien profiteert u van de hulpverlening van Citroën Assistance. Na afloop kunt u de garantie verlengen met MyCITROËN FreeDrive.

Lakgarantie

De lakgarantie dekt eventuele problemen met de lak of de vernis als gevolg van een product- en/of fabricagefout. Eventueel aangetaste delen worden geheel gratis gerepareerd. Bij een personenauto profiteert u 3 jaar van deze garantie, bij een bedrijfswagen heeft de lakgarantie dezelfde looptijd als de fabrieksgarantie.

Carrosseriegarantie

De carrosseriegarantie dekt eventuele problemen die ontstaan als gevolg van doorroesten van binnenuit. Uw auto wordt gratis gerepareerd, of de door corrosie aangetaste delen worden gratis vervangen. De looptijd van deze garantie is maar liefst 12 jaar bij personenauto’s en 5 jaar bij bedrijfswagens.

Verlengde garantie

Met de verlengde garantieverzekering van MyCITROËN FreeDrive kunt u de twee jaar fabrieksgarantie verlengen tot drie, vier of vijf jaar. De Citroën Erkend Reparateur verhelpt dan gratis en vakkundig alle elektrische, hydraulische of mechanische problemen die onder de dekking vallen. Daarnaast dekt de verlengde garantieverzekering uitgebreide pechhulpverlening in bijna heel Europa met Citroën Assistance. U kunt deze verlengde garantieverzekering direct afsluiten bij aanschaf van uw nieuwe auto, maar ook gedurende de standaard garantieperiode van 24 maanden.

MyCITROËN FreeDrive is toegesneden op uw persoonlijke situatie. Naast de keuze voor de looptijd en het aantal kilometers, kunt u de verlengde garantieverzekering uitbreiden met de volgende bouwstenen:

  • Voorgeschreven onderhoud
  • Vervanging van slijtagedelen
  • Een jaarlijkse aircocheck
  • Het Citroën-bandencontract

Voor meer informatie of het afsluiten van een MyCITROËN FreeDrive kunt u contact opnemen met ons.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie