Terug

Operational lease

Full Operational lease

Dit is de meest populaire leasevorm in het zakelijk verkeer. Niet langer wakker liggen om het beheer van uw wagenpark. Voor een vast bedrag per maand nemen wij de volledige zorg voor u uit handen. Alle operationele zaken en economische risico’s zijn verleden tijd. Vooraf kunt u exact de autokosten budgetteren en leggen ze geen beslag op uw werkkapitaal. Full Operational lease is gunstig voor uw balansverhouding en u heeft geen restwaarderisico. Van Mossel Autolease blijft juridisch en economisch eigenaar van de auto gedurende het contract. 

Een volledig verzorgd wagenparkbeheer, 100% service met de meest gunstige voordelen:

  • Behoud van liquiditeit
  • Focus op kernactiviteiten
  • Geen economisch risico
  • Maximale ontzorging
  • Profiteer van inkoopvoordelen

 

Netto Operational lease

Toch liever een gedeelte in eigen beheer houden? Zoals onderhoud, verzekering, vervangend vervoer en reparatie. Dan is Netto Operational lease in tegenstelling tot Full Operationale lease de juiste vorm voor u.

Van Mossel Autolease neemt enkel de rente, afschrijving en houderschapsbelasting op zich. De diensten aangaande onderhoud, verzekering en brandstof zijn zelf in te richten. Uiteraard kunnen wij u ondersteunen bij de exacte invulling hiervan. Bij Netto Operational lease financiert u de auto’s zonder dat ze op de bedrijfsbalans staan.

Maak een afspraak bij één van onze vestigingen of vraag een offerte aan voor een advies opmaat.

 

Offerte aanvragen