Terug
Geplaatst op: 20-08-2019

De Audi Q5 plug-in hybrid is nu te bestellen

De prijzen van de nieuwe Q5 TFSI e quattro zijn bekend. De nieuwste plug-in hybrid van Audi is nu te bestellen in twee varianten en heeft een vanafprijs van € 65.750.

Prestaties

De Audi Q5 TFSI e is vanaf begin 2020 leverbaar in Nederland, maar deze auto is nu al te bestellen in twee varianten. De Q5 50 TSFI e quattro heeft een vermogen van 299 pk en accelereert in 5,3 seconden van 0 tot 100 km/u. En de Q5 55 TSFI e quattro heeft een vermogen van 367 pk en accelereert in 6,1 seconden van 0 tot 100 km/u. Beide uitvoeringen hebben een topsnelheid van 239 km/u. In de volledig elektrische modus heeft deze Q5 een actieradius van 40 kilometer, mede hierdoor zijn de meeste ritten fluisterstil en emissievrij. Audi heeft innovatieve nieuwe technologie ontwikkeld om de Q5 TSFI e zolang mogelijk elektrisch te laten rijden.

Laden en tanken

Elke Audi Q5 TFSI e quattro kan geleverd worden met een Shuttel mobiliteitspas. Deze pas is de spil in het thuisladen én biedt niet alleen toegang tot circa 65.000 (snel)laadpunten in Europa, maar ook tot andere vormen van (openbaar) vervoer. De Shuttel mobiliteitspas kan bovendien bij de Audi Q5 TFSI e quattro voor het eerst ook gebruikt worden om brandstof mee af te rekenen.

Prijs

De vanafprijzen van de drie uitvoeringen van de nieuwe Audi Q5 plug-in hybrid zijn:

Q5 50 TFSI e quattro Pro Line € 65.750
Deze uitvoering  is standaard uitgerust met onder andere: interieurvoorverwarming/-ventilatie, MMI navigatie, Audi Connect diensten, een elektrisch bedienbare achterklep, parkeerhulp achter, comfortairconditioning, xenon verlichting en 18-inch lichtmetalen velgen.

Q5 50 TFSI e quattro S edition € 67.340
Deze uitvoering biedt boven de Pro Line niet alleen het sportieve S line in-en exterieur, maar ook 19-inch lichtmetalen velgen, LED-koplampen, dynamische LED-knipperlichten achter, het Audi soundsystem en diefstalarm. 

Q5 55 TFSI e quattro Competition € 77.950
De extra krachtige 55 TFSI e quattro Competition biedt boven de S edition onder meer 20-inch lichtmetalen velgen, alcantara/lederen bekleding en elektrisch verstelbare voorstoelen.

Heeft deze Audi Q5 uw interesse? Laat dan hier uw gegevens achter en dan nemen wij contact met u op >>      Wilt u liever nu al rijden in een Audi Q5, bekijk dan hier onze voorraad >>