Terug

De Audi Q7 e-tron quattro

De sportieve, comfortabele en efficiënte Audi Q7 e-tron quattro is de eerste Audi plug-in hybride met TDI-motor en quattro-aandrijving. Zijn prestaties, verbruik volgens de officiële meetmethode en bijtellingspercentage zijn indrukwekkend: een acceleratie van 0 naar 100 km/h in 6,2 seconden, een gemiddeld verbruik van 1,8 liter diesel per 100 kilometer en een fiscale bijtelling van 15 procent. De vanaf prijs bedraagt € 85.000,- oftewel een netto bijtelling per maand vanaf € 429,-.

Dit model is vanaf nu bij ons te bestellen.

Contact5 Direct offerte5

 

De highlights van de Audi Q7 e-tron quattro

mediagallery images 12

Het design van de Audi Q7 e-tron quattro is mooi in balans. De krachtige, scherp afgetekende lijnen geven de auto een elegante, bijna terughoudende uitstraling. Strakke vlakken en scherpe lijnen benadrukken de breedte van de auto en geven hem een solide houding. De achterklep loopt door tot in de flanken en dat is een kenmerk van alle Q-modellen van Audi.

mediagallery images 13

De Audi Q7 e-tron quattro is binnenin de ruimste in zijn segment. De bagageruimte is 650 liter groot en met neergeklapte achterbank zelfs 1.835 liter. Designelementen zoals de wrap-around (de grote boog die om de bestuurder en voorpassagier heenloopt), de decoratielijsten en de doorlopende luchtroosters dragen bij aan het ruimtegevoel.

1920x1080 AQ7 E TRON 151010

De vloeistofgekoelde lithium-ionaccu is samengesteld uit 168 accucellen van hoge kwaliteit. Dankzij de capaciteit van 17,3 kWh is puur elektrisch een actieradius van 56 kilometer haalbaar. Dat is een zeer goede waarde in dit marktsegment. De totale actieradius op diesel- en elektrokracht is maar liefst 1.410 kilometer. De Q7 e-tron quattro is geschikt voor tweefasenopladen met maximaal 7,2 kW. Daarmee is de accu in ongeveer twee en een half uur op te laden, maar dit is afhankelijk van het type stroomaansluiting en het type laadkabel.

mediagallery images 14

Designelementen zoals de wrap-around, de decoratielijsten en de doorlopende luchtroosters dragen bij aan het ruimtegevoel. De sierapplicaties zijn tweedelig en daardoor zijn er extra veel combinatiemogelijkheden. Ook de ruime keuze aan bekledingen is passend voor het hogere marktsegment waarin deze auto zich beweegt. Heel fraai zijn de materialen uit de chique Audi design selection. De interieurafwerking is compromisloos. Audi heeft op dat vlak niet voor niets een uitstekende reputatie.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de Q7 e-tron nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws omtrent het model.

Schrijf u nu in!

Stel online uw droomauto samen

1
Vanaf 1 maart 2016 configureert u op deze site uw favoriete Audi Q7 e-tron quattro en geeft u via de Audi Code uw wensen door aan de Audi dealer. Zo eenvoudig is het om in deze fraaie plug-inhybride in het premium SUV-segment te gaan rijden.

Slechts 15% bijtelling
2

Hoe lager de CO2-uitstoot, hoe lager de fiscale bijtelling voor privégebruik van een zakelijk aangeschafte auto. Ook hier bewijst de Audi Q7 e-tron quattro dat hij een topper is, want hij valt in de laagste categorie voor auto’s met verbrandingsmotor aan boord.

Nu bestelbaar
3

De Audi dealers hebben de orderboeken geopend voor de Audi Q7 e-tron quattro. De vanafprijs is € 85.000 incl. BPM en BTW. De Premium Edition en Sport Edition voegen aantrekkelijke opties toe, zoals parkeerhulp plus, Audi connect, stoelverwarming vóór, ambienteverlichting en lederen bekleding.

 

Bekijk ook het A3 Sportback model

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie