Terug
Geplaatst op: 27-01-2021

 

De nieuwe Jeep Wrangler 4xe

De Wrangler 4xe Plug-in Hybrid maakt zijn debuut in een speciale jubileumuitvoering: de 80th Anniversary Edition. Dit limited edition-model ter ere van Jeep®'s 80-jarig bestaan onderscheidt zich onder andere door tweekleurige 18-inch velgen, grijze exterieuraccenten en een hardcover voor het reservewiel. 80th Anniversary-emblemen op de voorspatborden, vloermatten en labels aan de stoelbekleding onderstrepen het exclusieve karakter van deze eerste Wrangler plug-in hybride.

Authentieke stijl

Zijn authentieke stijl is altijd een van de troeven van de Wrangler geweest. Als directe afstammeling van de oer-Jeep® uit 1941 maakt hij zijn hybride debuut met 80th Anniversary-badges op de voorspatborden, specifieke 4xe-velgen, donkergrijze exterieuraccenten, full-led-verlichting en een hardtop in carrosseriekleur.

Stille kracht

De nieuwe Wrangler 4xe First Edition is uitgerust met een accupakket dat overal eenvoudig kan worden opgeladen. Dankzij de capaciteit van 17,3 kWh bent u verzekerd van voldoende energie om vlot, schoon en stil elektrisch door de stad te rijden.

Het opladen

Thuis opladen

Opladen van de Wrangler 4xe First Edition 80th Anniversary is heel eenvoudig. Voor het thuis opladen kunt u gebruikmaken van de handige easyWallbox™ die standaard bij de First Edition wordt meegeleverd.

Opladen waar en wanneer u wilt

Voor het thuis opladen van de nieuwe Wrangler 4xe First Edition kunt u gebruikmaken van de handige easyWallbox™ die standaard bij de First Edition wordt meegeleverd. De easyWallbox™ kan direct gebruikt worden met standaard stopcontact of kan door een specialist worden geupgrade naar een laadvermogen van maximaal 7,4 kW.

Bijladen tijdens het rijden

Dankzij de eCoasting-functie wordt het accupakket van de Wrangler 4xe Plug-In Hybrid bijgeladen tijdens het rijden: de kinetische energie die vrijkomt bij het afremmen, het vaart minderen en uitrollen wordt teruggewonnen en naar het accupakket teruggevoerd.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van de Jeep Wrangler 4xe? Laat dan hier uw gegevens >>