Terug

Lakschade herstellen

Lakschade door een kras of steenslag? De Van Mossel Autoschade Groep is specialist in lakschade herstellen. Lakschade is erg vervelend en u wilt dit natuurlijk snel laten herstellen, zodat het roesten voorkomt en de auto zijn waarde behoudt. Wij werken met moderne en milieuvriendelijke reparatietechnieken en hebben persoonlijke aandacht voor u als klant.

Eenvoudig autolak herstellen met spotrepair

Wij hebben verschillende technieken in huis om lakschade te herstellen, zoals met spotrepair. Met deze methode worden kleine beschadigingen aan uw auto snel en vakkundig gerepareerd. Spotrepair is een plaatselijke cosmetische bewerking. Met een kleine lakschade is het tegenwoordig niet meer nodig om een compleet deel van de auto te spuiten. Hierdoor bespaart u aanzienlijk op de kosten van uw lakschade herstellen.

Kosten Lakschade herstellen

De kosten voor het herstellen van autolak hangen af van de ernst van de schade en de plaats waar de lak van uw auto beschadigd is. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons Klant Contact Centrum op het nummer 085-2738055. Zij kunnen u alles vertellen over de kosten van lakschade herstellen en uiteraard kunt u een vrijblijvende prijsopgave of offerte opvragen.

acrgroep contact

Neem contact met ons op


Autoschade is erg vervelend en komt altijd ongelegen. Klik op bel mij terug om uw gegevens achter te laten. Wij bellen u vervolgens zo spoedig mogelijk terug.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie