Terug

Vervangend vervoer

Schade aan uw auto is vervelend en komt nooit gelegen. Vaak wilt u de schade wel laten herstellen, maar kunt u onmogelijk uw mobiliteit verliezen. Dan bent u bij de Van Mossel Autoschade Groep aan het juiste adres.

Al onze vestigingen hebben het vervangend vervoer in eigen beheer. Dit betekent dat wij u te allen tijde passend vervangend vervoer aan kunnen bieden in de klasse die u gewend bent. Wij garanderen tevens altijd een vervangende auto beschikbaar te hebben met energielabel A of B. U kunt bij twijfel of vragen altijd overleggen met het schadeherstelbedrijf.

Informatie hieromtrent kunt u opvragen bij ons Klant Contact Centrum op het nummer 085-273 80 55 of bij één van de vestigingen. Terwijl aan uw auto gewerkt wordt, blijft u mobiel.

Alternatieven

In die gevallen dat u géén gebruik wenst te maken van vervangend vervoer, kunnen wij verschillende alternatieven aanbieden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons Klant Contact Centrum op het nummer 085- 273 80 55.

acrgroep contact

Neem contact met ons op


Autoschade is erg vervelend en komt altijd ongelegen. Klik op bel mij terug om uw gegevens achter te laten. Wij bellen u vervolgens zo spoedig mogelijk terug.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie